amsyaridraki's FotoPage

By: amsyaridraki idraki

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 3-Feb-2009 03:00 Email | Share | | Bookmark
10BLN YANG TERINDAH....

Dah masuk 10 bulan dah anak mama nie...semakin cute dia..n nakal..kita dah ader 2 batang gigi...sekarang aisy dah pandai dah bertatih..berdiri,n bagun sendiri best mama tgok anak mama dah semakin besar dah sekarang macam tak terasa begitu cepat anak mama nie membesar yerr.....mama sayang anak mama sesangat...

tinggal lagi dua bulan jer dah nak masuk setahun anak mama...moga di lindungi dan sihat selalu...n jadi anak yang baik soleh....he..he...kerna along nanti nak dapat adik baru...bulan july nie...
along kena pandai jaga bby baru yer.....suka tak ...tak per mama tetap sayang anak mama yang sorang nie...i love sayang.....


Friday, 8-Aug-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
my hoobyyyy

sedapnyerrr...
 
 
View all 12 photos...
hoby aisy nieee kan suka sangat isap jari....tak caya tengok pic nieeee....
bukan isap ibu jari tapi semua jari sekali jari.. tangan la....takkan kaki kut.......paling best jari antu ngan manis tu.....kalau kita kaco jer terus melenting kaco privacy die....
setiap ari baju dia kena tukar 3x basahhhh....kena air liur dieee.....sayang la anak mama niee...

satu lagi...klu nak bagi minum susu kena tarik tangan dia baru dia minum...ha..ha...tido pun jari misti lam mulut dia.... cute sangat....


sayang mama,
aisy amsyar idraki zurairi




Thursday, 7-Aug-2008 08:58 Email | Share | | Bookmark
gambar terbaru kita aksi2 yang mengancam..tak caya tengok..

comelkan anak mama
ngan mama dlam keta...
senyummm...
View all 18 photos...
aisy suka sangat isap jari..dah jadi hoby dia la...cute bby mama n abah nieee...
insyaallah besar nanti jadi anak yang baik n soleh k.....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmuuuuuuahhhhhhhhhhh


Wednesday, 11-Jun-2008 04:50 Email | Share | | Bookmark
aisy Amsyar..........

with abah
with mama
hehehe...adik la...
View all 13 photos...
here i am............... ....saya lahir 3/4/2008 di hospital pulau pinang...now i stay kat bayan lepas..dah jadi owang Penang dah... yang best muka say macm muka my father..ramai cakap cam tu...sikit saja macam mama kami kan,,, tak kisah la janji kami tetap mcho....ha..ha..ha..

[youtube]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net